28 Haziran 2009 Pazar

Gökhan Zan

"İyi transfer, kötü transfer, Beşiktaşlı topçu, hep sakatlanıyor" vs vs. kalıpları üzerinden, sayfalarca tartışılabilir Gökhan Zan'ın transferi. Ama dün okuduğum iki cümlelik bir haber çok mutlu etti beni, bu transferin doğruluğuna inanmama da yetti, "Gökhan Zan, gerçekten futbol oynamak için Galatasaray'a gelmiş" de dedirtebildi.

G.Saray'ın çiçeği burnunda transferi Gökhan Zan'ın, 3 gün daha izni bulunmasına rağmen dün takımla birlikte Hollanda'ya uçması herkesi şaşırttı. İmza attığı gün yönetimden izin alarak memleketi Hatay'a giden başarılı futbolcunun, tatilini yarıda keserek kampa katılması, teknik heyet ve yöneticileri çok memnun etti.

Biraz önce de resmi sitedeki haberden, dünkü idmandaki fotoğraflara göz attım. Tam bir medya klişesi olacak ama, takımla kaynaşmış ve istekli görünüyor Gökhan. Özellikle, diğer yeni transfer Mustafa Sarp ile birlikte olduğu fotoğraf, neden bilmiyorum, hafifçe gülümsetti beni. Yine, heyecanlandırdı yeni sezon için. Ama yine, hayal kırıklığı olmaz umarım sonu...

Gönderen: Rivers

0 yorum :